[portfolio post_type=”page” page_id=”4911″ content_width=”330″ columns=”1″ link=”lightbox” title=”no” excerpt=”no”  paging=”true”]

 

Căutăm tineri care vor să schimbe, în bine!

Tineri care sunt curioși și fac ceva cu asta. Care sunt perseverenți și mișcă lucruri, idei, proiecte și oameni. Care sunt însetați de cunoaștere, care sunt pregătiți să primească și gata să ofere. Care au tupeul să schimbe status-quo-ul și disciplina necesară pentru a reuși.

Cei care aplică la Universitatea Alternativă sunt dispuși să se provoace, să își dorească mai mult de la ei și de la lumea din jurul lor.

Definitoriu pentru ei e să dorească să-și conducă propria învățare!

[clear]

Sunt conştienţi de sine și de puterea lor, îşi pun sub semnul întrebării prejudecățile şi ţintesc către o gândire independentă. Îşi aleg conştient cum şi pentru ce îşi trăiască viaţa în acord cu propriile valori, nevoi şi aspiraţii. Îşi asumă controlul propriei vieţi şi responsabilitatea pentru împlinirea şi fericirea lor. Sunt capabili să îşi gestioneze timpul, stările emoţionale, sănatatea, relaţiile și resursele financiare în aşa fel încat să își atingă obiectivele.

Au atitudinea şi abilităţile necesare pentru a colabora cu ceilalţi în mod constructiv şi de a fi membri activi în comunităţi. Noi înşine căutăm să excelăm în arta de a colabora şi de a crea comunităţi relevante, iar pentru că i-am înțeles valoarea adăugată, ne dorim ca acest lucru să devină un fel de a fi al studenților noștri.

Angajamentul nostru este de a crea un mediu de învăţare bogat în experienţe şi resurse care să sprijine aspiraţiile fiecărui student, în stilul și ritmul său şi ţinând cont de punctul său de plecare. Noi creăm un parcurs de învăţare unic pe care îl construim dinamic împreună cu acesta.

Autonomia în învățare, colaborarea și impactul social sunt principii în jurul cărora construim modelul alternativ de învățare, în viziunea noastră esențiale în devenirea fiecărui tânăr.

calendar inscrieri UA 2013

Toate detaliile privind etapele de admitere și pasii de înscriere le găsești aici!

 

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply