Se anunță două zile pline de învățare, networking și schimb de idei pentru echipa NewMedia School. De ce? Păi, vom fi prezenți, mulțumită Microsoft, la cel mai reprezentativ eveniment dedicat industriei digitale și online-ului din câte au aterizat până acum la noi, adică – ro:newmedia. Iată și filmulețul de promovare…

.

RonewMedia 5.0

Vezi mai multe video din evenimente

Mâine e “Inspiration Day”. Avem așteptări mari de la invitați pentru că lista de vorbitori sună cu adevărat impresionant. Ne-am propus să ne bucuram de ideile pe care le aduc oamenii aceștia și dacă ne ține, să le punem și câte o întrebare isteață fiecăruia. Suntem foarte curioși cum văd cei de la Google, Yahoo, Facebook, Microsoft dezvoltarea new-media? ce înseamnă pentru ei? care sunt limitele pe care le percep și problemele pe care și le pun? cum văd Romania și Europa în tabloul larg – și ca piată și ca zonă de recrutare a talentelor?  La fel de mult vrem să înțelegem cum se raportează greii autohtoni la toate astea și nu în ultimul rând să găsim moduri în care să facem proiecte împreună.

Tot mâine se acordă și premiile ROWebCampaign. Abia așteptăm să vedem caștigătorii.

Startul se dă la ora 9:15, cu o dezbatere aprinsă pe tema advertisingului online. Tot atunci vom începe și noi un maraton al comunicării: vom fi prezenți pe Facebook și Twitter cu update-uri din timpul evenimentului. Stay tuned!

Voi ce ați urmari într-o zi cu un program așa bogat? La ce întrebări v-ar plăcea să răspundă invitații? Ce informații v-ar interesa să aflați live, din timpul evenimentului?

Leave a Reply