MiciiVictoriiCivice_logo_580px-013

Joi, 17 octombrie, împreună cu Decât o Revistă, te invităm la o după-amiază de discuții despre inițiative civice, implicare comunitară și jurnalism despre civism.

Pasul 1: Citește câteva texte dintre cele publicate de DoR aici: www.decatorevista.ro/tag/mici-victorii-civice-2/. Pentru dezbatere, editorii DoR recomandă Salvarea şcolii de arte, Un centru pentru Raluca şi Apărătorii Fântânii.

Pasul 2: Vino la dezbaterea de joi și spune-ne ce crezi despre inițiativele despre care s-a scris. Discută împreună cu reporterii și editorii DoR şi cu studenţii Universităţii Alternative despre reușitele și nereușitele acestor idei. Spune ce crezi despre ce și cum scriu jurnaliștii despre implicarea cetățenilor și cum crezi că ar trebui s-o facă. CROS Learning House, ora 18:30 fix.

Te rugăm să ne scrii (cu datele tale de contact) pe flori@cros.ro dacă îţi doreşti să participi, numărul de locuri fiind limitat.

Pasul 3: După dezbatere, vino cu propria ta idee pentru îmbunătățirea comunității în care trăiești. Cea mai valoroasă idee va beneficia de sfaturi din partea unei organizații neguvernamentale potrivite, cu care echipa DoR te va pune în contact.

Pasul 4: Pune-ți ideea în aplicare și schimbă ceva. Noi suntem alături de tine.

Acest eveniment este parte a proiectului “Mici Victorii Civice”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Sigle1

Leave a Reply