Vă povesteam în primăvară că anul acesta începem să ne apropiem cu temele de învățare din UA și de domeniul tehnologiei, prin programul-pilot de IT Services pe care îl construim împreună cu Genpact.

Până pe 20 septembrie redeschidem înscrierile pentru comunitatea-pilot de practici destinată celor pasionați de IT. Dacă până acum îi puteam număra pe degete pe studenții UA pasionați de tehnologie, acum vrem să îi avem alături de noi pe viitorii profesioniști din domeniu, pe cei care prin pasiunea lor sunt gata să ducă IT-ul la nivelul următor.

Ce înveţi?

Programul se va centra in jurul industriei de IT Operations, iar temele abordate în cadrul lui vor fi: How to network, Ticketing System, ITIL Foundation (Information Technology Infrastructure Library), OS Championship (MAC, IOS, OS Windows, Android), Internet Explorer, Outlook, Customer Experience in IT Services, Self-Management, Problem Solving Skills, Creative Thinking, Lean Six Sigma.

Comunitatea IT Services face parte din Universitatea Alternativă, așa că vei avea acces la toate experiențele de învățare pe care un student alternativ le are: Mentorat, Coaching, Consiliere pentru autonomie în învățare, Ateliere, Training-uri, Learning Day-uri etc. Poți afla mai multe despre aceste metode de învățare răsfoind pagina Cum învăț sau Ghidul Studentului la Universitatea Alternativă.

Cui se adresează?

Dacă ești curios și vrei să aduci valoare celor cu care lucrezi învățând mai mult, atunci ești studentul pe care îl căutăm. În plus, pentru că partea practică a acestui program este despre IT Services și pentru că în acest domeniu intri în contact cu oameni din toate colțurile lumii, e necesar să ştii două limbi străine – engleză plus una dintre: germană, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, norvegiană, franceză, olandeză sau poloneză. Dacă mai eşti şi IT savvy, îţi doreşti să-ţi dezvolti competenţele și cunoștințele despre tehnologie, ce să mai – programul e de tine!

Cum aplici?

Completează acest formular de înscriere și pentru etapele următoare te vom contacta noi.

Poza cu laptopuri

Construim programul de IT Services împreună cu:

Genpact_LogoGenpact este lider în globalizarea de servicii şi tehnologie şi un pionier în managementul proceselor de business pentru companii din întreaga lume.

Leave a Reply