“În fiecare dimineață când ajung la birou îmi zâmbește de pe o felicitare,quokka – cel mai fericit animal din lume –  și îmi amintește că am într-adevăr multe motive să zâmbesc de fiecare dată când sunt la serviciu.

 

 

Primul motiv pentru care zâmbesc, poate cel mai important este că îmi place la nebunie ceea ce fac. Deși am început de numai patru luni, am lucrat pe proiecte destul de complexe. Faptul că fac parte din rândul angajaților fericiți care au un manager extraordinar este un alt motiv pentru care zâmbesc când mă gândesc la serviciu. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot timpul pe care l-a investit în mine, în a-mi explica procesele din companie, a-mi da feedback și a mă ajuta să comunic cu claritate proiectele pe care lucrez. Silvia Pătrașcu Trainee @ Coca – Cola HBC. 

Dorind să aflu mai multe despre programul de Management Trainee al celor de la Coca – Cola HBC, am intrat pe blogul dedicat acestei experiențe unde am putut citi povestirile celor 6 tineri participanți la programul aflat momentan în desfășurare. Deși spuse cu cuvinte diferite, am regăsit în poveștile lor aceleași trăsături care par definitorii pentru acest program: emoția de a fi într-o companie importantă precum Coca-Cola HBC, prilejul de a face parte dintr-un mediu în care trainee-ii sunt mereu încurajați și provocați să se autodepășească, în care sunt înconjurați de modele profesionale de succes și în care accentul este pus pe învățarea și creșterea lor. Cu alte cuvinte,  pare un loc ideal în care să-ți începi cariera și în care să te dezvolți profesional.

Destination management_Coca-Cola HBC

 

Vestea bună este că la finalul lunii martie Coca-Cola HBC România a lansat cea de-a doua ediție a programului de Management Trainee „Destination: management”, adresat studenților în ultimul an și absolvenților!

Anul acesta, programul include 11 poziții, în 5 departamente ale companiei: Vânzări, Marketing, Finance, Producție și Logistică. Iar pentru prima dată, procesul de selecție include și un Business School, desfășurat în perioada 1-5 iulie. Astfel, timp de o săptămână, 30 de candidați vor avea oportunitatea să interacționeze cu manageri ai companiei și să participe la training-uri și exerciții practice de business.Perioada de aplicare pentru cele 11 poziții se încheie pe 1 iunie 2013.

Pentru a afla mai multe informații despre programul de recrutare poți intra în secțiunea dedicată de pe site-ul de carieră sau pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite. Vă doresc mult succes  și sper să aplicați cât mai mulți la acest program!

Leave a Reply