Brandingul personal poate fi definit ca fiind procesul prin care ne vindem celorlalți. E o promisiune pe care o imprimi în mintea celor cu care interacționezi, de multe ori mult înainte ca aceștia să te cunoască.
Avem norocul să trăim într-o lume în care brandul personal nu se mai construiește doar la TV, pe marile ecrane sau prin ziare. Avem rețele sociale și bloguri. Însă, pentru că tocmai canalele prin care comunici acest brand au devenit atât de accesibile, există pericolul ca atunci când vorbim despre branding personal să ne rezumăm la Facebook, bloguri și poate Twitter.
Uităm de atitudine, de descoperire, de obiective. Uităm deseori de partea în care chiar ne prindem ce vrem să facem cu/din noi, ce vrem să devenim.
În secret, împreună cu prietenii noștri de la FFFF (Fundatia Friends For Friends), am crosetat la un proces de învățare așteptat de mulți dintre membrii comunității New Media School. Și anume Personal Branding.

Opiniile și părerile despre tine se formează inevitabil și, de multe ori, se întâmplă fără ca nimeni să observe. Când devii conștient de imaginea personală dincolo de hainele pe care le îmbraci, atunci intervine termenul de personal branding.
”Personal Branding – Sfaturi la pertu” este un program despre tine, despre ce transmiți celor din jur, cum o faci și, cel mai important, de ce.
Discuțiile și exercițiile de aici pot oferi o linie punctată pe baza căreia fiecare își poate îmbunatăți brandul personal într-un context în care acesta devine din ce în ce mai important.

Programul este susținut de Sergiu, ideas wizard, și Zen, creative genie, voluntari cu ștate vechi de la Fundația Friends For Friends. FFFF crede în puterea creativitătii în sens mai larg, al inovației. Aceea de a schimba atitudini, vieți, societatea în care trăim. Sfaturile lor doresc a colora acea linie punctată cu un strop de creativitate.

~Sergiu

Programul începe oficial Vineri, 30 Martie, ora 18:00, și se va întâmpla de acum încolo în fiecare vineri, la aceeași ora :), în Learning House.

“Be the real you because everyone else is taken and replicas don’t sell for as much.”

Leave a Reply