NativeBox

NativeBox

Native Box este un serviciu bazat pe abonament, care îţi livrează lunar, acasă sau la birou, mixuri cu nuci, seminţe şi fructe uscate, recomandate de nutriţionişti. Tudor îşi propune să ajute oamenii să își creeze obiceiuri sănătoase și să le mențină pe termen lung.

Urban Gardener

Urban Gardener

Urban Gardener vrea să ofere oamenilor șansa de a își crește propriile legume chiar în apartamentul lor, pe tot parcursul anului. Produsul lor este un turn ce permite cultivarea legumelor pe verticală, prin tehnologia aeroponică.

Playful Solutions

Playful Solutions

Playful este un startup care dezvoltă proiecte de gamification personalizate, atât online cât și offline peste procesele deja existente din companii pentru a aduce valoare adaugată business-ului prin creșterea satisfacției și a productivității angajaților.

KULT Hub

KULT Hub

Primul hub pentru liceeni din Romania. KULT Hub este un echilibru între învățare și distracție, ce oferă tinerilor cât mai multe oportunități de dezvoltare. Creativitatea, entuziasmul și libertatea sunt valorile principale ale unui tânăr kult.

Mugur de Zof

Mugur de Zof

Mugur de Zof s-a născut din drag pentru frumos și pasiune pentru momente autentice. Evenimentele sunt un prilej bun de adunat amintiri în traistă și în suflet. Inspirația vine din natură, călătorii și oameni fericiți momentele speciale prin viață.

Cu Substrat

Cu Substrat

Cu Substrat este un butic de creaţie care oferă servicii de design graphic. De asemenea, pagina de Facebook Cu Substrat este foarte cunoscută, servind şi ca principal canal de comunicare. Clienţii Cu Substrat sunt companii care doresc o abordare fresh în campaniile lor de comunicare.

Skeptic Dog

Skeptic Dog

Skeptic Dog este un studio de animaţie 2D care îşi oferă serviciile unor clienţi diverşi, de la corporaţii mari la IMM-uri. Poţi să vezi creaţiile şi portofoliul Andrei, a lui Bogdan şi a câinelui lor sceptic aici.

Learnity

Learnity

Learnity este un liceu construit pe principii democratice. Acum e organizat sub forma unei comunităţi de învăţare formată din 30 de liceeni care învaţă cum să devină autonomi în învăţare. Dacă doreşti să aflii mai multe detalii despre ce înseamnă acest liceu democratic, intră aici.

Bianca Georgescu

Bianca Georgescu

Bianca Georgescu este un atelier de producţie de pantofi, care îşi propune crearea unui brand de încălțăminte cu design propriu, care să includă atât produse personalizate, realizate la comandă, cât și produse standard, existente în magazine de retail.

The Hive

The Hive

The Hive este un spaţiu de locuit, unde 20-25 de tineri locuiesc împreună. Comunitatea și-a stabilit propriile reguli și principii, împart spaţiul şi costurile aferente. Cătălina și Daniel au pus pe picioare primul cămin-alternativ pentru studenții Universității Alternative.