Camp

Camp

Anul alternativ începe cu o tabără de 7 zile la munte. Rostul Camp-ului este de a crea, în miniatură, un prototip al unei lumi mai bune.

Learning Day

Learning Day

Sunt patru evenimente mari pe an cu rol de învățare accelerată și inspirație puternică, la care participă toată comunitatea de studenți, profesori și parteneri. Temele sunt stabilite în legătură cu traseul de dezvoltare al unui student.

Conversație cu invitatul lunii

Conversație cu invitatul lunii

8 evenimente pe an care îşi propun să lărgească orizontul celor prezenţi şi să-i inspire cu o poveste de viață şi cu o fereastră deschisă către lumea invitatului. Invitatul provoacă participanţii la o discuţie şi participanţii pun şi ei la rândul lor întrebări.

Întâlnirile democratice

Întâlnirile democratice

Când comunitatea sau echipa UA semnalează o problemă care afectează întreaga comunitate se organizează întâlniri democratice prin care încercăm să rezolvăm problema împreună. Două întâlniri sunt stabilite de la începutul anului, în ziua de Freedom din Camp și în ultimul Learning Day.

Un Alt Crăciun

Un Alt Crăciun

Acel moment din an când ne strângem toată comunitatea și toți prietenii Universității Alternative pentru a sărbători și pentru a ne bucura de spiritul Crăciunului.

Seven

Seven

Este un joc social la care participă toată comunitatea și firul roșu care leagă activitățile comunității. În joc sunt incluse și 3 evenimente - Playing Days dedicate jocului și bucuriei.

Celebrate

Celebrate

La final de an alternativ, ne strângem toată comunitatea și toți prietenii universității pentru a sărbători noua generație de alumni și realizările comunității adunate într-un an.

Spațiu de învățare

Spațiu de învățare

Lucrezi și înveți într-un spaţiu fizic prietenos, bogat în resurse și ești conectat la un mediu virtual activ unde ne ajutăm între noi și centralizăm informaţiile comunităţii. Spațiul presupune acces la Media Lab, echipamente, bibliotecă, Bookster.

Voluntariat

Voluntariat

Fiecare student este co-creator al universității și aduce valoare întregii comunităţi prin ceea ce este şi prin ceea ce face. Activitățile de voluntariat vor fi stabilite în mod personalizat cu fiecare student, în funcție de disponibilitate și de interese.