CF_PIC_[KV-Final-Simple]Prietenii noștri de la Fundația Friends For Friends lansează tabăra PIC –  Personal Innovation Challenge provocat de Creative Fitness Studio – un program intensiv pentru profesioniștii care-și doresc mai multă creativitate aplicată în viața profesională și personală, adică soluții și noi rezolvări la situațiile de zi cu zi.

Personal Innovation Challenge a fost conceput în așa fel încât să răspundă la două nevoi: nevoia de reinventare pe plan personal și profesional, dar și nevoia de relaxare într-un mod activ și inteligent.

În perioada 12 – 16 iunie cei 30 de participanți vor avea de ales dintre 15 ateliere fiecare dintre aceste zile fiind destinat unui pas esențial în traseul personal spre inovație:

  • ziua 1 – Back To The Roots Day,
  • ziua 2 – Personal Branding Day,
  • ziua 3 – Game Day,
  • ziua 4 – Innovation Day.

[quote author=”-  Vlad Ioan Tăușance, trainer Creative Fitness Studio.”]Trăim vremuri în care uneltele creativităţii şi curiozitatea faţă de nou devin la fel de importante ca  experiența și know-how-ul. Cele patru zile de cursuri și ateliere sunt o ocazie perfectă pentru un rebranding personal, pentru a-ți inova viața și cariera. Am gândit programul ca pe un proces complet în care participanții vor putea mereu să aleagă exercițiile și tehnicile care li se potrivesc și de care simt că au nevoie mai târziu. Am convingerea că vom pleca toți acasă nu doar cu amintirea unui week-end special, ci și cu soluții practice sau concluzii nebănuite.[/quote]

În esență, programul te învață să privești din alt unghi situațiile care par fără ieșire și te învață prin exercițiu ce să faci când nu mai e nimic de făcut. Indiferent dacă situația pe care vrei să o rezolvi ca participant este schimbarea locului de muncă sau creșterea eficienței departamentului în care lucrezi, PIC te ajută prin exerciții testate în industriile creative să găsești noi opțiuni și planuri de acțiune concrete.

Iată cum vede beneficiile programului Mihaela Perianu, Managing Director:

[quote]Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims și Dale Carnegie. Ce ne-a adus nouă concret această experiență? Ne-a învățat să facem business altfel, ne-a readus în viața profesională spiritul ludic, ne-a învățat cum să ne uităm altfel decât rațional la o problemă de business – adica creativ. N-o să divulg soluțiile creative, dar pot să vă provoc – Cum poți amenaja un sediu de companie fără să investești în zugrăvit, arhitecți și designer? Cum poți coagula comunități fără powerpoint-uri și conferințe? Cum poți să faci un project plan altfel decât în excel? Cum poți să faci proiecte noi (din alt registru decât cel de business dar pentru business) în baza pasiunilor tale? Noi am găsit răspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio[/quote]

PIC răspunde unei nevoi de inovație crescute în zona business la toate nivelurile de management. Ceea ce până acum era un apanaj al departamentelor tehnice sau de cercetare devine o nevoie imediată și generalizată într-un context economic tot mai imprevizibil. Sandra Ghițescu, trainer CFS nuanțează: „Personal Innovation Challenge face pentru dezvoltarea personală ceea ce au făcut smartphone-urile pentru accesul la informație: ia puterea din mâinile “experților” și o redă individului. Sper să atragem participanți care știu ce vor de la viață și carieră, care nu-și mai caută adevărul în cărți și citate, ci sunt pregătiți să își creeze propriile instrumente pentru a trece la următorul nivel.”

Pentru toate detaliile despre program şi înscriere, precum şi amănunte despre celelalte ediţii Creative Fitness Studio, accesaţi site-ul www.ffff.ro/creative-fitness-studio/ şi pagina de facebook: http://www.facebook.com/CreativeFitnessStudio.

Leave a Reply