CAMP este o experiență personalizată de învățare și dezvoltare personală, cu o abordare holistică minte-corp-emoții, bazată pe valorile care stau la baza Universității Alternative. Bunătate, libertate, joacă, colaborare, învățare și curaj sunt cele 6 valori care vor defini fiecare zi din CAMP.

CAMP-ul este deschis studenților și rețelei de profesioniști ai Universității Altenrative, dar și celor din afara comunității UA care vor să trăiască o săptămână concentrată din experiența de student alternativ.

Învățare experiențială

Înveți de la profesioniști: antreprenori, manageri, traineri, coachi, terapeuți, artiști – despre lumea din jur, prin Camp Talks, World Cafe și ateliere practice – de la responsabilitate socială și business, la creative writing.

Dezvoltare personală

Înveți despre tine prin experiențe facilitate de autocunoaștere și jocuri de colaborare. Te descoperi și îți răspunzi la întrebările care te țin pe loc, prinzi curajul și încrederea de a visa și afli modul cel mai eficient în care îți poți construi visele în realitate.

Networking și distracție

Atmosfera magică este creată de diversitatea oamenilor: de la studenți, tineri profesioniști și lideri de ONG-uri, la antreprenori, manageri din companii și specialiști în terapie, artă și dezvoltare personală.

Ești bun cu tine
și cu ceilalți

Colaborezi
autentic

Te joci
ca un copil

Înveți
la nebunie

Prețuiești
libertatea

Îndrăznești
până la capăt

80
de participanți
30
de invitați
29
de ateliere
19
CAMP Talks
7
zile
1
comunitate cu impact în societate

Ce spun participanții?

Este lifechanging de-a dreptul. Am râs, am plâns, am legat prietenii, am ascultat, am oferit iubire, am primit iubire, m-am jucat, m-am descoperit, am dansat, am visat, am reflectat, am sondat în mine... am fost suprinsa, am empatizat, am TRĂIT intens şi zguduitor. Am rămas cu multe revelaţii, cu metafore ale vieţii pe care nu le voi uita, am rămas cu sarcini de îndeplinit faţă de mine şi faţă de visele mele. Am rămas cu recunoştinţă că asta mi s-a întâmplat.

Săptămâna aceea a fost pentru mine ca o cursă într-un carusel. Am descoperit o altă persoană care zăcea ascunsă în mine şi care s-a bucurat că un copil când am scos-o în lume. Experienţa aceasta mi-a dat mai multă încredere în oameni, dar şi mai multă în mine.

Am mai multă încredere în mine, şi am văzut că nimic nu e imposibil, că lucruri frumoase se întâmplă şi oameni frumoşi şi profunzi există. Că fiecare dintre noi merită să traiasa o viaţă împlinită, cu mai puţine constrângeri şi mai multă libertate (asumată cu responsabilitate desigur).

Sunt clar mult mai încrezătoare in mine si desi încă nu stiu încotro vreau să mă îndrept, am găsit oameni lângă care as putea începe orice călătorie fără să îmi fie teamă că o sa ma pierd. 🙂 Mulțumesc.

Cum poți veni și tu în CAMP 2018?

Înscrie-te completând formularul online și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Taxa de participare Early Bird – până pe 10 August Late Bird – până pe 25 August
Student*: 200€ 230€
Alumni&Prieteni** 275€ 305€
Partipant Extern***: 350€ 400€

Taxa include:
– Participare la toate experiențele de învățare;
– Materiale și resurse educaționale pentru perioada CAMP;
– Acces la rețeaua de profesioniști;
– Cazare 6 nopți;
– 3 mese pe zi și coffee breaks.

Transportul dus-întors București – Plaiul Foii nu este inclus. Costul transportului cu autocarul este aproximativ 70 lei/persoană, dus-întors sau poți alege să vii cu mașina personală.

*înțelegem prin student, orice alternativ aflat în perioadă contractuală cu Universitatea Alternativă.
**oricine a stat minim un an de zile în UA și a fost la un CAMP. 
*** pentru cei care nu au fost parte din rețeaua Universității Alternative , dar își doresc să participe în CAMP.