Te așteptăm pe 9 mai în grădina Learning House să faci cunoștință cu cei din comunitatea UA. Ne strângem o mână de oameni și ne bucurăm împreună de o experiență UAu.
Fii curios și descoperă pe 9 mai cum e să fii student UA pentru 2500 de clipe!

Vrei invitație la o clipă de UAu ? Îndrăznește sa dai un mesaj la oclipauau@universitateaalternativa.ro și scrie-ne o curiozitate.
Abia asteptăm să ne cunoaștem!

Agenda evenimentului

11:00 – 11:30 – Check in
11:30 – 11:45 – Deschidere
11:45 – 12:45 – Activități

12:45 – 13:45 – Pauza de masă

13:45 – 15:10 – Activități
15:10 – 16:40 – Joacă și networking
16:40 – 16:50  Închidem ziua

Speakeri

Ana Silivaş, Life Coach

Cred că toți avem nevoie de susținere, de înțelegere și conexiune. De multe ori ne ascundem de noi înșine și de ceilalți, temându-ne că dacă ne vom arăta cu totul nu vom fi acceptați. Doar că toți avem umbre, nu suntem singuri și atunci de ce să nu devenim parteneri pe drumul vulnerabilității și sincerității. Asta fac eu, creez relații care să susțină deschiderea, exprimarea, dezvoltarea, descoperirea și vindecarea.
Îmbin rațiunea cu emoțiile și inteligența corpului pentru ca procesul să fie plenar. Folosesc coaching, NLP, elemente din psihoterapie dar cel mai mult folosesc umanitatea. Îmi place ceea ce fac și sunt recunoscătoare că am ales drumul acesta.

Cătălina Bericov, studentă Universitatea Alternativă

Spui Bericov și ți se răspunde „ordine și disciplină”. Ăsta este brand-ul pe care mi l-am construit în UA. Și nu pentru că mi-am propus asta, ci pentru că aici am început să mă descopăr bucată cu bucată și să-mi exprim autenticitatea asta nouă de altfel și pentru mine. Mai toată experiența mea în UA a fost una despre descoperire și de explorare profesională. Dar am ajuns în punctul în care întrebări precum „mie ce îmi place să fac?” sau „eu din ce fac bani?” nu mă mai apasă atât de tare, căci dacă e ceva ce eu mi-am luat din plin din UA, aceea e credința că eu aleg ce, cum, când, cu cine se întâmplă lucrurile și e ok dacă uneori merg mai greu.
Cine știe? Poate tot drumul până aici a fost un avânt, iar la un moment dat o să ajung în punctul în care brusc îmi iau zborul.

Ioana Cepoi, Community Builder Universitatea Alternativă

Fac parte din echipa Universității din 2011 și nu mai scapă nici ea de mine, nici eu de ea. Dețin abilități grele și ușoare:
Soft – serious skills:  Community Builder, dezvoltarea culturii tribului, gamification, pasiune pentru valori şi joacă.
Hard – playfulness skills: cunoștințe în domeniul instalațiilor electrice, termice, sanitare, gaz, internet, achiziții, limbajul furnizorilor, administrare.
Umorul și glumele proaste mă recomandă în general să fac parte din echipe care pun valoare pe partea distractivă din proces.

Vei avea ocazia să cunoști și poveștile lor:

Delia Coldea

Delia Coldea

Victoria Dinu

Victoria Dinu

Ana Răducanu

Ana Răducanu

Tatiana Gingărașu

Tatiana Gingărașu

Diana Matache

Diana Matache

Ovidiu Condurache

Ovidiu Condurache

Silvia Floarea

Silvia Floarea

Adrian Pletosu

Adrian Pletosu