Future Crafters sunt oamenii care nu așteaptă să li se întâmple lucruri, ci le fac să se întâmple. Sunt cei care încearcă, testează, descoperă ce li se potrivește, au curajul să greșească și determinarea să o ia de la capăt. Sunt cei care vor să schimbe și să contribuie la construirea unei lumi în care le place cu adevărat să trăiască.

Universitatea Alternativă este mediul în care găsești resursele și susținerea să fii și tu un future crafter, să îți pui visurile în practică, alaturi de o comunitate de oameni puși pe treabă. E locul în care îți alegi singur cursurile, înveți practic de la profesioniști, crești continuu și ai parte de un traseu de învățare personalizat nevoilor tale.

Indiferent dacă știi sau nu ce vrei să faci, Universitatea Alternativă e locul în care ai libertatea să descoperi și să experimentezi. Când termini Universitatea Alternativă, ești profesionist, nu doar absolvent. Ai trecut deja prin cursuri și ateliere practice, ai învățat de la profi care fac ce predau, nu doar citesc despre asta, ți-ai dezvoltat autonomia în învățare și disciplina, ai descoperit ce ți se potrivește și ești stăpân pe viitorul tău.

 

Învățare practică și personalizată pentru fiecare student.

Până pe 11 iunie, te poți înscrie pentru generația 2017-2018 de Future Crafters de la Universitatea Alternativă. Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele în care poți să ne cunoști, lasă-ne datele tale mai jos. 

Numele tău (required)

Adresa de e-mail (required)

Ți-am pregătit o serie de evenimente deschise la care te invităm să ne cunoști.

Learning Day: Future
13 mai

Learning Day este o zi de inspirație și experiențe practice, pe teme transversale, și are loc de 4 ori într-un an alternativ. Tema ultimului Learning Day din 2016-2017 este viitorul lumii în care trăim și cum putem contribui la un viitor mai bun. Alături de studenții și profesioniștii UA, deschidem acest eveniment pentru cei dornici să ne cunoască.

Sâmbătă, 13 mai, 10:00-18:00
Bd. Dacia 99, etaj 3

Future Crafters în Antreprenoriat și Marketing
30 mai

Te invităm să povestim despre antreprenoriat, marketing și viitor alături de invitații din panel. Ți-am pregătit o doză de inspirație din partea profesioniștilor din aceste domenii, dar și demo-uri ale experiențelor de învățare alternativă din Comunității de Antreprenoriat și a New Media School din Universitatea Alternativă.

Marți, 30 mai, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3

Prezentarea Universității Alternative
25 mai și 6 iunie

Pentru tinerii care vor să-și construiască drumul, am creat în UA patru comunități de practică: Antreprenoriat, New Media School, Syncer School și EduCom. Pe 25 mai și pe 6 iunie te invităm să afli mai multe despre ele și despre cum te poți dezvolta ca în cadrul UA. Vei putea înțelege ce înseamnă experiența de învățare alături de noi, vei cunoaște echipa și studenți alternativi și va fi cadrul în care îți poți răspunde la nelămuriri.

Joi, 25 mai și marți, 6 iunie, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3

Conversație cu Invitatul Săptămânii: Paula Herlo
7 iunie

O dată la două săptămâni, aducem invitați care ne inspiră prin poveștile lor de viață și cu care putem să stăm la o discuție relaxată. Pe 7 iunie, ne bucurăm să o avem alături de noi pe Paula Herlo. Paula este senior corespondent Pro TV, reporter al emisiunii de reportaje și anchete „România, te iubesc!” și unul dintre cei mai apreciați și premiați jurnaliști români.

Miercuri, 7 iunie, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3