CONCURS

În perioada 8-17 iunie, voteaza startup-ul care crezi ca are cele mai mari sanse sa castige o finantare nerambursabila de la ING Bank si poti castiga un salt cu parasuta. Castigatorul se va alege prin tragere la sorti, pe 17 iunie, si va fi anuntat pe site-ul competitiei.

 

Poti vota un singur start-up. Citește prezentarile si alege-l completand formularul cu datele tale de contact.
Pentru mai multe detalii,  citeşte regulamentul de concurs.

INCUBATORUL DE AFACERI

Incubatorul de afaceri este un proiect al Universitatii Alternative realizat in parteneriat cu ING Bank. Scopul proiectului este sa promoveze antreprenoriatul ca optiune de cariera in randurile studentilor.
Pe 17 iunie, 10 startup-uri isi vor prezenta ideile de afaceri in fata managementului ING, pentru a primi o alta finantare nerambursabila, in valoare de pana la 5000 EUR, pentru a-si dezvolta ideea de business. Din octombrie si pana în iunie, studenrii au învatat despre segmentarea pietei si intelegerea nevoilor clientilor, design si dezvoltare de produs, marketing si vanzari, au beneficiat de mentorat din partea ING și de o prima finantare de 1000 EUR pentru fiecare startup. Practic, au plecat de la o idee de business şi acum au un startup lansat pe piata.
In total au fost peste 50 de traininguri si ateliere, 40 persoane care au investit in pregatirea tinerilor antreprenori. In cei doi ani de desfasurare, 21 de startup-uri au crescut in Incubatorul de afaceri.
Mai multe detalii poţi citi pe universitateaalternativa.ro/antreprenoriat

VOTEAZĂ!

BIANCA GEORGESCU

Fondator: Bianca Georgescu

Mentor: Maria Cristina Matei, Chief Operating Office ING Bank.

Bianca Georgescu este un atelier de productie de pantofi, care isi propune crearea unui brand de incaltaminte cu design propriu, care sa includa atat produse personalizate, realizate la comanda, cat si produse standard, existente in magazine de retail.

Detalii pe http://biancageorgescu.ro/

[cfdb-count form=”concursbianca”] voturi

Native Box

Fondator: Tudor Iacob

Mentor: Sven Foos, Chief Financial Officer ING Bank

NativeBox este un serviciu bazat pe abonament, care iti livreaza lunar, acasa sau la birou, mixuri cu nuci, seminte si fructe uscate, recomandate de nutritionisti. Tudor isi propune sa ajute oamenii sa isi creeze obiceiuri sanatoase si sa le mentina pe termen lung.

Detalii pe http://nativebox.ro/

[cfdb-count form=”concursnativebox”] voturi

COBI Bicycle

Fondatori: Costel Iftime şi Elena Croitoru

Mentor: Bogdan Boteanu, Head of Mid Corporate Banking ING Bank.

COBI Bicycle este primul centru de reciclare a bicicletelor din Romania. Colecteaza si selecteaza bicicletele a caror poveste merita a fi continuata. Piesele uzate care nu mai pot fi reutilizate la biciclete, sunt transformate in obiecte de design prin ateliere de reciclare creativa.

Detalii pe http://cobibicycle.com/

[cfdb-count form=”concurscobi”] voturi

deCadoo

Fondatori: Elena Cobianu si Florian Popa

Mentor: Ovidiu Slavoiu, Marketing Manager Mid Corporate Banking, Clients ING Bank.

deCadoo este o platforma online care ofera consultanta in achizitia de cadouri, in functie de activitatea in retelele de social media a sarbatoritului si in functie de caracteristicile introduse pe site.

Detalii pe http://decadoo.com/

[cfdb-count form=”concursdecadoo”] voturi

Kiddom

Fondatori: Diana Nicula si Roxana Grosu

Mentor: Mihaela Bîtu, Head of Commercial Banking ING Bank.

Kiddom este un program educational complementar pentru copiii cu varstele intre 5 şi 12 ani. Programul promovează principiile educatiei democratice, prin care copiii devin responsabili de propria viata.

Detalii pe http://kiddom.ro/

[cfdb-count form=”concurskiddom”] voturi

cerdak.

Fondator: Irina Perju

Mentori: Catalin Vasile, Head Of Channels Management ING Bank.

cerdak. este un boutique specializat in design de obiecte pentru casa, inspirate de povești-concept, realizate in colaborare cu designeri, ilustratori si ateliere de creatie din Romania. Viziunea pe termen lung a Irinei este de a contura un hub de creatie destinat designer-ilor din toata tara.

[cfdb-count form=”concurscerdak”] voturi

Plays

Fondator: Andrei Gherdaff

Mentor: Daniel LIano Manibardo, Head of Retail Banking ING Bank

Plays isi propune sa produca si sa comercializeze un sistem modular de caşti pentru telefon, astfel incat atunci cand cablul de la caşti se strica sa nu fii nevoit sa schimbi tot sistemul, ci doar cablul.

[cfdb-count form=”concursplays”] voturi

PlaYouth

Fondatori: Ana Bacioi si Anny Mindruţa

Mentor: Mihaela Ionescu, Manager Sales Force Knowledge & Development ING Bank.

PlaYouth se adreseaza parintilor ce doresc sa isi petreacă 2 ore impreuna cu copiii lor in cadrul unor ateliere si cursuri practice de weekend.

Detalii pe http://www.playouth.ro

[cfdb-count form=”concursplayouth”] voturi

Aventuresc

Fondator: Ioana Patrascoiu 

Mentor: Ronald Dirk Oort, Chief Risk Officer ING Bank

Aventuresc.ro este un portal online, unde toate sporturile si activitatile outdoor din Romania sunt puse pe harta si unde poti rezerva direct activitatea dorita, asa cum ai face cu un bilet de avion.

Detalii pe http://aventuresc.ro/

[cfdb-count form=”concursaventuresc”] voturi

The Hive

Fondatori: Catalina Matei si Daniel Amariei

Mentor: Emilia Rosoaga, Head Of M C S E ING Bank

TheHive este un spatiu neconventional de coabitare situat in zona Cismigiu, Bucuresti, care poate acomoda 25-27 de studenti. TheHive acopera nevoia studentilor de a face parte dintr-o comunitate formata din oameni cu aceleasi valori si interese.

[cfdb-count form=”concursthehive”] voturi