Vezi lumea ca pe un teren de joacă și cauți răspunsuri curios ca un copil. Privești cu deschidere tot ce-ți iese-n cale. Testezi ca să descoperi ce ți se potrivește și ce nu. Te cunoști din ce în ce mai bine și afli ce-ți dorești cu adevărat și ce nu.

Cel mai mult visezi la o lume pe placul tău. Știi că va fi posibilă doar dacă o vor construi mai mulți. De aceea, îi cauți pe cei ca tine, tineri nerezonabili alături de care să o creezi și să te bucuri de ea.

Ai curaj și încerci să transformi în realitate tot ce-ți imaginezi. Chiar și atunci când unii spun că e imposibil sau că e prea greu. Nu te sperii, ci iei totul ca pe o provocare. Te întrebi „de ce?” sau „cum pot face altfel?” și apoi te apuci de treabă. De multe ori, îți creezi propriile reguli de „joacă”.

 

Pentru tinerii nerezonabili care vor ca ideile lor să prindă viață, am creat o altfel de universitate.

Până pe 19 octombrie, te poți înscrie pentru generația 2016-2017 de nerezonabili de la Universitatea Alternativă. Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele în care poți să ne cunoști, lasă-ne datele tale mai jos. 

[contact-form-7 id=”16370″]

Ți-am pregătit trei evenimente deschise la care te invităm să ne cunoști.

Prezentarea Universității Alternative
27 septembrie

Pentru tinerii care vor să-și construiască drumul, am creat în UA patru comunități de practică: Antreprenoriat, New Media School, Syncer School și EduCom. Pe 27 septembrie ai ocazia să afli mai multe despre ele și despre cum te poți dezvolta ca tânăr profesionist în cadrul UA. Vei putea înțelege ce înseamnă experiența de învățare alături de noi, vei cunoaște echipa și studenți alternativi și va fi cadrul în care îți poți răspunde la nelămuriri.

Marți, 27 septembrie, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3

Cum să te uiți diferit la învățare?
6 octombrie

Universitatea Alternativă te invită să vorbim despre „Cum să te uiți diferit la învățare” alături de invitații din panel. Ți-am pregătit o doză de inspirație din partea profesioniștilor din domeniile marketing și management, dar și demo-uri ale experiențelor de învățare alternativă din Comunitățile New Media School și Syncer School.

Joi, 6 octombrie, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3

Cum îți creezi viitorul?
13 octombrie

Te invităm la o conversație pe care să o pornim de la întrebarea „Cum îți creezi viitorul?”. Ți-am pregătit o doză de inspirație din partea profesioniștilor din domeniile antreprenoriat și educație – sub forma unui panel, dar și demo-uri ale experiențelor de învățare la care Comunitățile de Antreprenoriat și de Educație îți pot oferi acces pe parcursul studenției tale alternative.

Joi, 13 octombrie, 18:30 – 21:30
Bd. Dacia 99, etaj 3

Descoperă poveștile studenților nerezonabili din comunitatea Universității Alternative:

Elena: „Promovez valorile naționale prin jocuri și povești tradiționale românești.”

By Antreprenoriat, Nerezonabili, Povestile studentilorNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA. Elena Branche este studentă alternativă din 2015 și în comunitatea de Antreprenoriat învață să pună Plai pe picioare. Elena în 10 cuvinte……

Read More

Andrei: „Dezvolt oameni și echipe prin metode bazate pe analiză de date și ateliere dinamice.”

By Nerezonabili, Povestile studentilor, SyncerSchoolNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA. Din 2014 de când a devenit student alternativ, Andrei Deușteanu studiază cum funcționează organizațiile în Syncer School, comunitatea de management. Andrei în 10 cuvinte……

Read More

Dea: „Creez experiențe de învățare prin care oamenii ajung să trăiască autentic.”

By Educație, Nerezonabili, Povestile studentilorNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA.  Andreea Gospodariu (zisă și Dea) este studentă alternativă din 2014 și mare pasionată de educație și fericire. Dea în 10 cuvinte… Înghețată…

Read More

Daniel: „Dezvolt spații de locuit în care tinerii au libertatea de a construi împreună”

By Nerezonabili, Povestile studentilorNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA. Daniel Amariei este student alternativ din 2013 și fondator The Hive. Daniel în 10 cuvinte… Antreprenor. Designer. Hotărât. Jucăuș. Rațional. Visător. Melc….

Read More

Roxana: „Creez un spațiu în care cei cu sensibilități alimentare să se simtă răsfățați.”

By Nerezonabili, Povestile studentilorNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA. Roxana Bîra este studentă alternativă din 2015, scrie pe jurnaldeceliac.ro și plănuiește o  afacere pentru persoanele cu sensibilități alimentare. Roxana în…

Read More

Diana: „Visul meu nerezonabil e să străbat 13.425 km până în Mongolia alături de Learnmads.”

By Nerezonabili, Povestile studentilorNo Comments

Am rugat o parte dintre „nerezonabilii” Universităţii Alternative să ne povestească, pe scurt, despre ei și despre experiența UA.  Diana Matache este studentă alternativă din 2013, fotograf, fondatoare a proiectului ALL și spiridușul din echipa Learnmads. Diana în 10 cuvinte… Curioasă. Duracell….

Read More