Advanced Thinking este o companie de consultanță specializată în leadership și management strategic. Ei cred că fiecare organizație poate fi gândită și proiectată ca orice altceva – lucru valabil și pentru elementele-cheie ale organizației: structuri, procese, tehnologie etc.

Advanced Thinking are sediul în Olanda și în România și lucrează cu organizații din toată lumea.

Compania Autonom Rent-a-Car este lider național în domeniul serviciilor de închirieri de mașini, având o rețea de 41 de centre de închirieri în 28 de orașe și un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi.

Cogni este un magazin online care oferă jucării educative cu impact pozitiv în dezvoltarea celor mici. Acest lucru se datorează faptului că la Cogni, alegem atent doar acele jucării care sunt cu adevărat benefice pentru educaţia copiilor.

În plus, Cogni îţi oferă timp alături de cei mai dragi. Cum? În funcție de vârsta copiilor şi jucăriile cumpărate anterior de la noi, îţi trimitem lunar o listă cu 5 jucării despre care credem că li s-ar potrivi copiilor tăi, iar de timpul pe care l-ai fi petrecut căutând te poţi bucura jucându-te cu ei.

Grupul EDUCATIVA a luat naștere în 2004 din nevoia unei mai bune informări privind studiul în străinătate. Din 2005, organizează RIUF, primul târg internațional de universități din România. Câteva luni mai târziu, s-a născut EDMUNDO, serviciul gratuit de consiliere pentru studiile în străinătate. Au urmat Admitere Online (în 2010)-sistemul care vine atât în ajutorul universităților cât și al viitorilor studenți, facilitând procesul prin care aceștia aplică la facultate, Hotpot (în 2011)-catina altfel, din cadrul Universității Româno-Americană, Universalio (în 2011)-serviciul de consiliere care ajută studenții să aplice la orice facultate din lume și Reviro (sfârșitul anului 2011)-serviciul de recrutare care își dorește să readucă în România tinerii cu studii internaționale, oferindu-le aici oportunități de carieră.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.

Cu aproape 400 de centre comerciale administrate în 12 țări din Europa și Asia, Immochan este astăzi una dintre cele mai importante companii comerciale imobiliare din Europa pentru centre comerciale.

Mavericks este o agenție specializată în performance media și web analytics. Sunt specializați în promovarea online a business-urilor în motorul de căutare (Google AdWords Search), pe site-urile din Google Display Network (Google AdWords Display), campanii de retargetare a userilor care au mai vizitat site-ul (retargeting în Google AdWords și Facebook Ads), campanii de promovare pe Facebook și campanii pe Youtube Ads pentru promovarea conținutului video.

After many years of working with the people agenda for international companies such as IKEA, Genpact and Honeywell, Magda Ropotan decided to use her expertise differently and explore the least understood area of business, innovation. She is currently an Innovation Consultant and Design Thinking Facilitator.

Magda is the first FORTH certified facilitator in Romania (www.forth-innovation.com), helping organizations to jump start innovation through this effective method. Trained by both Institute for the Future – Silicon Valley, California (www.iftf.org) and Institute for Future Studies – Copenhagen, Denmark (www.cifs.dk), Magda facilitates future focused conversations with groups, leading them towards future readiness.

Nobel Coaching helps individuals and families to succeed through our affordable online coaching and educational service. For individuals and families, they provide coaching to unlock motivation and achieve personal goals. For families, they combine coaching with tutoring to accelerate learning while helping students learn how to learn.
Nobel Coaching is dedicated to mindful existence, innovation in education and providing a high quality of life for our global staff of dedicated professionals.

Morphoza (atelier de interioare) reprezintă un concept complet de amenajare a unui interior cu peste 60 de branduri de mobilier în portofoliu și servicii dedicate – consultanță, design, proiectare, project management integral. Ei creează medii de lucru inspiraționale și atmosfere unice atât pentru birouri, retail cât și pentru locuințe. Morphoza ne susține în decorarea noului spațiu de învățare, de pe Bvd. Dacia, nr. 99.

Grupul Mobexpert a fost înființat în 1993 și este o companie 100% românească, deținută de antreprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine şi magazine. Grupul Mobexpert are 2.000 de angajaţi și o cifră de afaceri anuală de aproximativ 115 milioane euro. Mobexpert a susținut Universitatea Alternativă prin mobilier pentru primul spațiu de lucru și de învățare – Learning House.

Colliers International Group Inc. este lider global în servicii imobiliare comerciale cu peste 16,300 de profesioniști care lucrează din 502 locații în 67 de țări.   Cu o cultură antreprenorială și cu drept de proprietate semnificativ, profesioniștii Colliers furnizează o gamă larga de servicii imobiliare proprietarilor, investitorilor și chiriașilor din intreaga lume.


	

Advanced Thinking este o companie de consultanță specializată în leadership și management strategic. Ei cred că fiecare organizație poate fi gândită și proiectată ca orice altceva – lucru valabil și pentru elementele-cheie ale organizației: structuri, procese, tehnologie etc. Advanced Thinking are sediul în Olanda și România și lucrează cu organizații din toată lumea.

Advanced Thinking susține experiența educațională a studenților alternativi pasionați de management, leadership și antreprenoriat prin cursuri și diverse experiențe de învățare.

Bookster este o bibliotecă modernă care revoluționează modul în care citim.

Bookster are un model de afacere simplu: selectează cele mai bune cărți din lume și le livrează la biroul abonaților. Lucrează deja cu companii mari din toată țara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Vodafone, Orange, IBM, Danone, Ernst&Young, etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Sunt o echipă de antreprenori tineri, veseli și inspirați de o misiune comună: să ajute oamenii să îți descopere visele și să le atingă.

Maastricht School of Management a fost fondată în Olanda, în 1952. Fiind una dintre instituțiile-cheie de educație la nivel global, au peste 2000 de absolvenți anual în peste 20 de țări. Varietatea programelor este semnificativă pentru viziunea internațională despre business care se conturează în MSM.
MSM România există din 2010 și este cea mai mare școală de business din România, dar și cea mai conectată la nivel internațional.
MSM România susține Universitatea Alternativă prin consultanță pentru dezvoltarea organizației și a incubatorului de afaceri. De asemenea, ne-am unit forțele în construirea The Entrepreneurship Academy.

Indiferent de domeniul sau industria în care ne desfășurăm activitatea, o idee nouă are un impact hotărâtor asupra felului în care acționăm.
Într-o lume în continuă transformare, editura Publica își propune să identifice și să promoveze acele cărți capabile să producă schimbare. Editura este specializată în publicarea de cărți actuale și relevante de nonficțiune: business, științe sociale, biografii și nonficțiune creativă.

12Coach este şcoala de formare în coaching. În cadrul programului, fiecare are ocazia să-şi regăsească coachul interior şi să dobândească autentic abilităţile şi atitudinile de a fi coach. Fondatorii şcolii 12Coach formează generaţii de profesionişti şi oameni, cu grijă la “a fi” şi la ceea ce crează în întâlnirea cu celălalt (coach-client). Cu perspective atât pe a şti, cât mai ales pe a fi și a face, fiecare participant se bucură de atenţia şi bogăţia de resurse pe care programul le oferă (mentori, comunitate, traininguri intensive, practică într-un cadru sigur, peer learning).

La fiecare nou program, 12Coach ne oferă oportunitatea să creştem: membrii echipei UA sau chiar studenţi au ocazia să intre în programul de formare de abilităţi de coaching printr-o bursă integrală în program. În acelaşi timp ne bucurăm de prezenţa lor ca şi coachi, profesori alternativi, mentori şi facilitatori în experienţele pe care le dezvoltăm pentru studenţii UA (echipa 12Coach: Horea Murgu, Olga Oltean, Monica Grigoriu). Învățăm să pescuim, nu doar primim pește.

Astfel, nu doar că sprijinim punctual dezvoltarea studenţilor, dar creştem şi noi ca echipă: mai performanţi în activitatea desfăşurată şi autentici în relaţiile pe care le construim.

Achieve Global este lider mondial în oferirea de soluţii integrate de training şi consultanţă în trei domenii de competenţă: Vânzări, Customer Service şi Leadership. Achieve Global România susţine Universitatea Alternativa prin oferirea de consultanţă strategică, programe de formare şi acces la resurse informaţionale şi logistice.

ITOL – Institutul de Training şi Formare Profesională este o asociaţie profesională internaţională a specialiştilor în training, dezvoltare şi învăţare ocupaţională. ITOL este unul dintre cei mai apropiaţi susţinători ai Universităţii Alternative, oferindu-ne consultanţă în design educaţional şi strategie, acces la programele de formare profesională şi acces la resurse informaţionale şi logistice.

Viziunea Friends for Friends Foundation este: Până în 2030, România devine ţara creativităţii. Românii îşi asumă şi sunt mândri de natura lor creativă. Rolul Fundaţiei Friends For Friends este să pună la dispoziţia comunităţii instrumente şi experienţe unice, care să permită Romaniei să devină un brand care contează, al cărui motor principal este creativitatea românilor. Prietenii de la Friends ne ajută să dezvoltăm conceptul unei “camere creative”, facilitează un curs dedicat brandingului personal şi ţin aproape de comunitatea New Media School.

FilmMaking România este un label independent de producţie video care realizează filme de ficţiune, documentare sau videoclipuri şi crează campanii media pentru ONG-uri. Împreună cu FilmMaking dezvoltăm capacitatea de comunicare video a Universităţii Alternative.

Decât o Revistă reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi. E o revistă trimestrială generalistă care publică povești despre cum trăim azi şi explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. Prietenii de la DoR ne ajută şi ne inspiră în multe feluri printre care participarea la Camp sau susţinerea cursului de Scriere Narativă în cadrul New Media School

YourWay este o companie dedicată consilierii şi orientării în carieră. YourWay ajută elevii, studenţii şi tinerii profesionişti să îşi descopere propriul lor drum cunoscându-se mai bine, aflându-şi motivele, aptitudinile şi obstacolele. YourWay susţine CROS prin implicarea în programul HRemotion, prin oferirea de servicii de consiliere pentru membrii Universităţii Alternative şi prin promovarea Universităţii Alternative în rândul partenerilor săi.

Fondată în 1998, Headvertising a fost prima agenție din Romania specializată strict în creație. Entuziaștii au perceput la vremea respectivă Headvertising-ul ca pe o adevarată revoluție în publicitatea noastră. Și intr-un fel, a fost. “Salonul de creație” și-a bifat pe rând toate obiectivele, modelând categoria de “butice creative”, inspirând multe alte inițiative similare și silind multinaționalele să se trezească și să reconsidere locul și rolul departamentului de creație.

La începutul anului 2003, doi prieteni (Bojan Spasic şi Sorin Trâncă) au înființat Friends Advertising cu visul de a crea o agenţie calmă, sănătoasă, serioasă, simplă și complexă. Un soi de open-space în care ideile să simtă bine, iar rezultatul lor să reușească să transforme în bine oameni, afaceri și planuri de marketing.

Mind Learners construiește solutii experiențiale de training și coaching utilizând cele mai noi concepte din neuro-stiință. În workshop-uri, participanții constientizează propriile mecanisme comportamentale dintr-o perspectivă științifică și învață modalități de gestionare a emoțiilor. Facilitând autocunoașterea, se pot genera schimbări comportamentale profunde și de lungă durată.

Partener pe leadership development:

Human Invest este una dintre principalele companii de training şi consultanţă din România. Soluţiile şi programele Human Invest sunt concentrate pe leadership şi dezvoltare managerială. În cadrul parteneriatului cu Human Invest, echipa de conducere a Universităţii Alternative beneficiază de un program de leadership development care include training, consultanţă şi coaching. De asemenea, Human Invest oferă programe de formare adresate liderilor organizaţiilor studenţeşti din cadrul comunităţilor HRemotion şi New Media School.

Ne bucurăm şi de ajutorul:

Yarooms este un serviciu indispensabil în managementul Learning House. Fiind un serviciu web-based, ne ajută să rezolvăm oricând și de oriunde probleme privind rezervări de săli și resurse. E foarte ușor de folosit și nu ne lasă să facem greșeli atunci când se aglomerează casa.Dincolo de rezervări de săli, tot cu ajutorul Yarooms ne asigurăm că resursele comune din Learning House sunt echilibrat împărțite între diferite evenimente ce pot avea loc în paralel.

Prezentă de peste 45 de ani în România, Xerox inovează prin tehnologie adecvată sarcinilor de astăzi și provocărilor de mâine! Lider mondial în serviciile de management al documentelor şi de gestionare a proceselor de business, Xerox oferă o gamă largă de servicii externalizate, de la cele de management al documentelor pentru mediul de birou, la scanarea şi arhivarea tuturor documentelor pe care le foloseşte o companie pentru comunicarea internă şi externă. Toate acestea sunt sustinute de o întreagă gamă de echipamente multifuncţionale şi instrumente software, adaptate pentru toate tipurile de companii.

LEGO Group este dedicat dezvoltarii creativității copiilor prin joc și învățare. Compania oferă pentru copiii din peste 130 de țări, jucării, experiențe și materiale didactice, toate având la bază faimoasa cărămidă LEGO®. Grupul LEGO are aproximativ 10.000 de angajați, și este al treilea cel mai mare producător la nivel mondial de materiale destinate jocului. Grupul LEGO susține Universitatea Alternativa prin îmbogățirea experienței de învățare prin joc.

Muzeul Naţional de Artă Contemporană este o instituţie culturală unică în România, localizată în Bucureşti la Palatul Parlamentului. MNAClab este primul laborator din România dedicat producţiei şi postproducţiei creaţiei contemporane multimedia şi deschis noii generaţii de artişti. La începutul anului 2010 am lansat în MNAC un studio asemănător, dedicat organizaţiilor studenţeşti.

Computaris este o companie specializată în consultanţă, integrare de sisteme şi dezvoltare software pentru industria telecom din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Computaris are sediul central în Anglia, operează din centrele sale de expertiză din Polonia, România, Moldova şi Malaezia sau din sediile clienţilor/partenerilor săi în cazul proiectelor onsite şi a implementat proiecte la peste 60 de operatori de telefonie mobilă din lume în ultimii 21 ani. În România, Computaris are peste 100 angajaţi în Bucureşti şi Galaţi.

Organizații pentru tineri:

Prieteni: