Alter/native este tânărul care s-a născut sub semnul schimbării, care vrea sa aibă impact pozitiv în jurul lui și care crește și el în același timp. Alter/native ești dacă vezi lucruri care ar putea merge mai bine în jurul tău și dacă începi să construiești soluții. Alter/native ești dacă aspiri să devii antreprenor.

Universitatea Alternativă există astăzi pentru că, la un moment dat, o mână de tineri cu visuri mărețe pentru educația din România se așezau la aceeași masă pentru a a-și începe drumul de antreprenori sociali în educație.

Începând din anul 2013, Universitatea Alternativă dezvoltă anual, alături de ING Bank, un Incubator de afaceri dedicat tinerilor români care vor să aibă impact și să rezolve probleme, construindu-și propriile startup-uri. Încrederea în potențialul antreprenorial, în dorința de a contribui la schimbare și în capacitatea tinerilor de a aduce pe piață soluții ingenioase, ne-au determinat ca pe parcursul ultimilor doi ani să investim energie, entuziasm și resurse în dezvoltarea Incubatorului și a celor 21 afaceri născute în cadrul acestuia.

Ne propunem ca în cadrul evenimentelor „Alter/native Young Entrepreneurs” să reunim cât mai mulți tineri ce își doresc să își înceapă propria afacere.

Vom petrece împreună 3 ore în Learning House. Noi punem la bătaie atât o doză de inspirație din partea unora dintre cei mai cunoscuți antreprenori români, cât și esențe din experiențele de învățare de care studenții Universității Alternative se bucură pe parcursul activității lor în Incubator.

Pe voi vă așteptăm echipați cu dorința de a vă provoca, multă curiozitate și intenția de a face primii pași în parcursul vostru antreprenorial.

Agenda

18:00 – 18:30 Sosire participanți

18:30 – 18:40 Deschidere eveniment

18:40 – 19:25 Keynote Speaker

19:25 – 19:40 Discursul unui Alter/native Young Entrepreneur – Călătoria antreprenorială în Incubatorul Universității Alternative

19:40 – 19:55 Pauză de cafea

19:55 – 20:40 Business Café pe temele:

  • Market Understanding
  • Product Development
  • Business Model Generation
  • MVP Development

20:40 – 20:50 Debrief

20:50 – 21:00 Închiderea evenimentului și concluzii

Invitați: