Porțile Universității Alternative se deschid în fiecare primăvară pentru tineri care vor să se provoace, să-și dezvolte propriul stil de învățare și să facă cele mai îndrăznețe visuri să se întâmple. Anul universitar la noi începe în iulie 2014, cu CAMPul, și se termină în iunie 2015.

Totuși, în această toamnă, pentru o scurtă perioadă (până pe 20 septembrie), redeschidem înscrierile pentru anul 2014-2015. Facem asta pentru că am primit câteva cereri pe parcursul verii, pentru că mai avem câteva locuri și pentru că știm că o parte dintre voi ați fost ocupați cu bacalaureatul în perioada în care noi făceam înscrieri. Plus că ne-am tot prins în ultimii ani că dacă vii mai devreme la UA să îți iei învățarea în propriile mâini, ai mai mult timp să investești în dezvoltarea ta și are mai multă valoare pentru tine. Așadar…

Cui ne adresăm?

Această rundă de înscrieri se adresează în primul rând tinerilor care au terminat liceul în acest an și caută un mediu bogat de dezvoltare, fie că s-au înscris deja la alte facultăți, fie că nu. Ne adresăm și celor care sunt interesați de IT și cunosc limbi străine, pentru programul-pilot de IT Services. Însă te poți înscrie și dacă nu te încadrezi în aceste două categorii, dacă te regăsești în profilul studentului alternativ și vrei să dedici timp învățării tale anul acesta.

De ce Universitatea Alternativă și ce poți învăța aici?

În ultimii șase ani, am creat un mediu de învățare bogat în resurse, bazat pe libertatea fiecărui student și personalizat acestuia, cu o comunitate ghidată de sinergie și relații autentice și cu proiecte pe bune din mediul business în care să te implici. Descoperă mai multe despre cum înveți.

Comunitățile de practici sau “facultățile” Universității Alternative se învârt în jurul domeniilor: resurse umane, comunicare și new media, antreprenoriat, vânzări, management și dezvoltare organizațională, educație și IT services. Aceste domenii profesionale sunt completate de experiențele cu teme de dezvoltare personală pe care le poți accesa. Citește mai multe despre ce înveți.

Ce trebuie să faci?

Completează formularul de înscriere până pe 20 septembrie (dacă IT Services este domeniul care te interesează, completează acest formular). Între 22 și 26 septembrie ar fi bine să fii în București să vii să ne cunoaștem, iar până pe 26 septembrie vei primi răspunsul. Dacă vei deveni student alternativ, rezervă-ți sâmbăta de 27 septembrie pentru primul eveniment al anului – Learning Day-ul despre “Arta de a învăța”.

Dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate care te ajută să visezi mai departe și să poți mai mult, alătură-te comunității UA. Mai avem câteva locuri în barca asta de idealiști pragmatici: http://universitateaalternativa.ro/inscrieri/.

Corina460sorin460Claudiu460Ovidiu460

Leave a Reply