Cum arată membrii comunităţii? Sunt patru trăsături pe care noi le-am conturat:

> sunt interesaţi de resurse umane, antreprenoriat, management şi leadership
>  au disponibilitatea de a contribui la creşterea comunităţii
> au disponibilitate de a se implica în program, asumându-şi diverse roluri
> au fost membri activi în cadrul programului şi au adus valoare acestuia

Cei care au fost de acord să meargă înainte cu noi în construirea comunităţii şi îmbunătăţirea modelului sunt:

Tori Dinu
Mihaela Dudescu
Alexandra Mănucă
Corina Anghel
Alexandra Ştefan
Adelina Arsene
Adelaida Pătraşc Lungu
Georgiana Floroiu
Diana Gogot
Dana Nicula
Larisa Drăgănescu
Cristina Nicoleta Iordachi
Alexandra Dragomir
Alina Păun
Cristina Ioniţă
Mihaela Georgescu
Cosmin Rudeanu

Săptămâna trecută, pe 28 septembrie, am avut prima întâlnire a comunităţii, la care am discutat trei subiecte mari.
În primul rând am pus pe masă modelul de învăţare şi am încercat să îl înţelegem împreună, lămurindu-ne astfel mare parte din semnele de întrebare pe care le avem în acest moment.

Apoi, am discutat despre care ne sunt nevoile şi aşteptările legate de activitatea pe care ne-o propunem pe parcursul anului şi în viitorul apropiat. Am aflat în felul acesta multe lucruri despre fiecare dintre noi şi concluzia a fost că vom avea parte de un an de experimentări, regăsiri şi fundamentări.

În ultima parte a serii am discutat despre cum facem concret lucrurile să se întâmple şi care vor fi rolurile pe care ne dorim să ni le asumăm raportat la programul HRemotion şi modul în care putem contribui la experienţa de învăţare a membrilor din program. Fiecare dintre noi poate deveni facilitator al întâlnirilor de schimb de experienţă, trainer, poate organiza evenimente informale, seri de discuţii şi poate oferi resurse către program şi comunitate.

Practic, avem oportunitatea de a ne aduce aportul în program şi implicit în comunitate prin orice fel de experienţă valoroasă prin conţinut şi ingeniozitatea modului de aplicare. Şi facem în aşa fel încât să învăţăm cu toţii din experienţele pe care le trăim.

Una dintre cele mai mari provocări care ne aşteaptă constă în construirea propriilor experienţe de învăţare, principiu care stă la baza comunităţii pe care o propunem. Şi pentru că prima (şi momentan, unica) regulă de gândire este: “Orice e posibil”, preconizăm că vom avea multe lucruri de pus la cale anul acesta 🙂

Join the discussion One Comment

Leave a Reply