Universitatea Alternativă a fost construită, pas cu pas, de niște oameni îndrăgostiți de învățare, care s-au prins că modul natural în care învață nu e cel standardizat și impus. Așa că au provocat status quo-ul construind un model alternativ care pune studentul pe primul loc și se adaptează și personalizează constant în funcție de nevoile lui.

Iar pentru a genera cu adevărat o schimbare în jur, ne dorim să dăm acces la experiențele noastre cât mai multor studenți. Însă înțelegem că taxa de 1500 de euro poate fi mult pentru unii dintre voi, raportat la cum și cât suntem obișnuiți să plătim pentru educație și care sunt salariile medii din România. Așa că am încercat să găsim soluții alternative aka burse de la parteneri. Anul acesta avem 25 de burse, una de 1200 euro și 24 de 750 de euro.

Pentru a primi o bursă, trebuie să ai maxim 24 de ani și venit personal, per membru de familie, de până în 1500 de lei pe lună. Odată ce ai primit bursa, în schimbul ei oferi o parte din timpul tău în ore de co-creare.

Orele de co-creare înseamnă că te implici în proiecte diverse din Universitatea Alternativă, pe care tu ți le alegi. În felul ăsta ai ocazia să înveți și să aplici practic niște abilități concrete și să contribui la dezvoltarea comunității. Iar dacă orele se duc către o companie care susține bursa, există șansa ca pe viitor să ți se ofere diverse variante de colaborare – internship, job sau project-based.

Odată îndeplinite condițiile de bază, adică maxim 24 de ani și venit până în 1500 de lei pe lună, te încurajăm să aplici pentru că ai toate șansele să obții o bursă. Nu e nevoie de nimic mai mult. Nu îți trebuie note, medii sau admitere. După aplicare, ne întâlnim la o discuție prin care să ne dăm seama de planurile tale și visele cu care vrei să îți construiești mai conștient viața. 

Pentru orice întrebări despre burse, scrie-ne, sună-ne sau vino pe la noi să ne cunoaștem. Dacă nu, aplică fără frică. Noi credem în tine. Tu crezi?

Leave a Reply