“Dincolo de jobul de zi cu zi în care m-a ajutat Universitatea Alternativă, experienţa de student alternativ mi-a dat curajul de a-mi seta obiective înalte şi de a le atinge. Pot spune că datorită Universităţii Alternative am ajuns să am propriul meu proiect prin care să pot contribui la dezvoltarea altora (Caravana HRemotion) şi  datorită lor mi-am luat visul în mâini şi am ajuns să lucrez cu comitete olimpice internaţionale.”

grup ua

Asta ne spune Raluca Grigore, studentă alternativă din 2011. Ca Raluca mai sunt încă 149 de Schimbă-Lume în Universitatea Alternativă şi 500+ tineri care au beneficiat de programele noastre din 2008 până în prezent.

Anul 2013 a fost un an de consolidare, atât a programelor de învăţare, cât şi a mecanismelor care fac ca toată Universitatea Alternativă să funcţioneze. Am crescut numărul de studenţi de la 100 la 150, am adăugat încă două domenii profesionale – Educaţie şi Vânzări. Alături de ING Bank dezvoltăm Incubatorul de Afaceri în care s-au născut 33 de idei de afaceri şi 40 studenţi învaţă să devină antreprenori.

Pentru 2014 avem câteva dorinţe: în primăvară să creştem numărul studenţilor la 200, să creştem fondul de investiţii creat pentru afacerile studenţilor şi să îmbrăcăm haine noi – adică să lansăm oficial Universitatea Alternativă. Va fi tot un an de consolidare, de îmbunătăţire a proceselor, pentru a ne face treaba mai bine. De asemenea, vrem să începem să măsurăm mai atent rezultatele şi impactul pe care îl producem.

Dacă eşti firmă (IMM; corporaţie etc) şi vrei să ne dai o mână de ajutor, acum pe final de an, pentru a putea ca în 2014 să generăm un impact mai mare pentru oamenii din jurul nostru, poţi sponsoriza Universitatea Alternativă cu 20% din impozitul pe anul 2013. Aceşti bani se reduc din taxele pe care tu trebuie să le plăteşti către statul român.

Fie că donezi la Universitatea Alternativă CROS, fie că donezi către altă cauză în care crezi, noi considerăm că banii aceştia vor fi mai bine investiţi. Contractul de sponsorizare şi alte detalii legate de legea sponsorizării le găsești aici.

Mulţumim şi un 2014 cu multe veşti bune!

Leave a Reply