Salut! Ce faci după cursuri?

Avem o propunere de nerefuzat din partea organizației Școala de Valori. Vino în Laboratorul de cariere şi antrenează-ţi abilităţile pentru o super-carieră! Fă cunoştinţă cu potenţialul tău, dezvoltă-te, iar la final obţine un job pe măsura pasiunilor tale!

Ştim că nu e întotdeauna uşor să treci de la statutul de student la cel de angajat şi să te faci remarcat pe piaţa muncii, mai ales când n-ai prea multă experienţă. Laboratorul de cariere este un proiect ce îmbină atelierele şi resursele de dezvoltare profesională online cu cele faţă în faţă, care te susţine în construirea carierei. Pe platforma Laboratoruldecariere.ro ai acces în mod gratuit la cursuri practice şi multe alte informaţii utile pentru a obţine locul de muncă dorit.

De ce să intri în Laborator?

Pentru că aici completezi teoria învăţată în facultate cu informaţii practice, îţi dezvolţi competenţe folositoare în carieră şi vezi care-i treaba cu piaţa muncii! Resursele online sunt simplu de accesat şi de parcurs, fiind bazate pe metode de educaţie nonformală 2.0. La asta se adaugă oameni faini, atmosferă prietenoasă, mentori dedicaţi şi o mulţime de tips&tricks.

Ce găseşti în Laborator?

Eprubete cu angajabilitate, doze de curaj, pahare cu experienţe profesionale şi multe alte poţiuni valoroase. Ţi-am pregătit un mix îndrăzneţ care îţi va da super-puteri pentru a trece cu brio examenul carierei, iar metamorfoza din student în angajat sau antreprenor să fie cât mai uşoară:

  • 2 zile de ateliere faţă în faţă (în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara)
  • 2 webinarii cu profesionişti din companii şi traineri experimentaţi din Şcoala de Valori
  • 2 zile de vizite în companii
  • Video-sesiuni online, informaţii, ştiri proaspete, oferte de internship şi joburi etc.

LC-Logo-color-630x284

În Laboratorul de cariere înveţi nu pentru că “trebuie”, ci pentru că îţi doreşti. Pentru că vrei să devii mai bun şi visezi la o profesie bazată pe pasiune, nu la un simplu job. Descoperi cine eşti, ce talente şi abilităţi ai, le creşti şi apoi îţi construieşti o carieră pe măsură. Înveţi despre eficienţă personală, organizare şi time management, realizarea unui CV, îţi exersezi creativitatea şi îţi creşti încrederea.

Proiectul Laboratoruldecariere.ro este realizat de BCR şi Şcoala de Valori. Ne dorim să aducem împreună studenţii, profii şi companiile într-o comunitate deschisă, inovatoare, pentru ca educaţia şi piaţa muncii să meargă mână-n mână.

Cum intri în Laborator? Nimic mai simplu!

Pasul 1: Creează-ţi un cont pe platformă, aici: www.laboratoruldecariere.ro/studenti

Pasul 2: Dacă locuieşti în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara, te aşteptăm cu drag la atelierele de deschidere ca să ne cunoaştem live! Pe 11 mai în Iaşi, 12 mai în Bucureşti, 18 mai în Cluj și 19 mai în Timişoara.

Nu ne crede pe cuvânt, hai să te convingi!

Vino cu entuziasm, pasiune pentru dezvoltare şi conectează-te la resurse actuale pentru cariera ta!

Leave a Reply