Prietenii noştri de la HR Club, asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, invită tinerii care işi doresc să activeze în acest domeniu să se inscrie la şcoala de vară HR Club Next Generation 2012. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, proiectul constituie platforma de formare şi lansare a noilor vârfuri de generaţie din domeniul resurselor umane, fiind conceput special pentru studenţii din anii terminali şi masteranzii care doresc să urmeze o carieră în resurse umane.
Participarea la şcoala de vară HR Club Next Generation este gratuită, sub forma celor 20 de burse acordate de către HR Club şi sponsorii proiectului. Astfel, în timpul celor două săptămâni de şcoală, în perioada 9-20 iulie, în Bucureşti, tinerii pasionaţi şi proactivi vor participa la seminarii şi traininguri susţinute de profesionişti de renume din domeniul resurselor umane, vor avea sesiuni de lucru în echipă şi vor vizita companii, familiarizându-se astfel cu domeniul resurselor umane şi cu reala complexitate a acestuia.

Înscrierea se realizează prin transmiterea unui CV şi unui eseu de o pagină către Roxana Simion, Project Manager, la adresa roxana.simion@hr-club.ro  până vineri, 25 mai 2012. Tema eseului: “Modul în care sunt gestionate resursele umane influenţează în mod direct productivitatea angajaţilor şi, implicit, productivitatea întregii organizaţii. Argumentaţi sau contraargumentaţi”

În decursul celor 5 ediţii, şcoala de vară HR Club Next Generation a reunit  peste 85 de vorbitori şi tot atâtea exemple de bune practici şi a instruit peste 100 de studenţi prin intermediul cele 20 de burse anuale acordate de către HR Club împreuna cu sponsorii evenimentului: BRD – Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC RomaniaMaastricht School of Management Romania.

Unul dintre principalele obiective ale HR Club este dezvoltarea profesională a întregii comunităţi de resurse umane, de aceea consideram că instruirea şi dezvoltarea viitoarei generaţii de practicieni reprezintă nu numai o investiţie în profesionalismul practicienilor juniori, dar si o responsabilitate de diseminare a bunelor practici în domeniu, declară Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club.

Vă recomandăm să urmăriţi noutăţile pe site-ul proiectului şi pe pagina de facebook:  HR Club Next Generation.

 

Leave a Reply