“Suntem tineri. Ca tine. Şi plini de idei îndrăzneţe. Ca tine. Ne dorim să schimbăm lumea şi să le arătăm celorlalţi că dacă vrei altceva, pui osul la treabă şi faci. Acum avem şi un loc în care putem fi în centrul atenţiei. Cu Indygen, ai conectivitate, bani, distracţie şi oportunităţi. Dă play manifestului nostru video şi fii parte din trib!”

De ce ne place nouă Indygen?

Pentru că e un proiect curajos, cu o echipă minunată în spate, care s-a uitat la nevoile reale ale tinerilor şi au gândit un produs complex. Apoi au tras tare ca să-l facă să se întâmple. Ne identificăm mult cu Indygen, care în industria tehnologiei spune “lucrurile pot fi făcute altfel.”

Ce este, de fapt, Indygen?

Indygen este un SIM care îţi dă acces la un ecosistem de produse digitale făcut de tineri pentru tineri. Indygen vrea să echipeze generaţia tânără cu oportunităţi. Practic, Indygen satisface diferite nevoi ale tinerilor – conectivitate, educaţie, joburi, fun – şi oferă oportunităţi, toate unite într-un produs destinat smartphone-ului.

Indygen e pentru tinerii care îndrăznesc să fie altfel, care acţionează pe cont propriu, care nu aşteaptă nimic de la alţii pentru că ei ştiu că cele mai bune şi durabile lucruri se întâmplă când pun osul la treabă. Sunt acei tineri care cred că România e un loc plin cu oportunităţi care merită exploatate. Şi care vor demonstra asta şi celor care încă nu îşi dau seama de acest lucru.

[quote author=”- Tudor Ghiurcă, Indygen Director”]„Smartphone-ul este mai mult decât un instrument de conectivitate, el a devenit un hub de comunicare, informare, învăţare şi distracţie. Dacă înainte ţineam telefonul la ureche, acum îl avem mereu în faţa ochilor. Aşadar, pentru the smart connected generation, am făcut un produs care să aibă în centru datele mobile şi un conţinut care scoate în evidenţă stilul de viaţă digital al tinerilor. Indygen aparţine prezentului.”[/quote]

Ce este produsul?

Indygen e un produs unic pe piaţă. Cu doar 38 de lei, orice tânăr are practic acces la beneficiile unei oferte de telefonie mobilă construită în jurul accesului la internet, dar şi la produsele digitale de pe Indygen.ro – Indygen Cash, Indygen Skilz şi Indygen Viewpoint, pentru început.

indygen

Leave a Reply