Silvia Purel are un metru şi un zâmbet. Este membru CROS din 2009 şi face parte din prima generaţie de membri HRemotion. Ce ne-a plăcut întotdeauna la ea este pasiunea cu care face lucrurile şi provocările pe care şi le creează sau pe care le acceptă. Nu e uşor să schimbi lumea, e chiar NErezonabil, dar tocmai aceste aspiraţii ale ei o fac omul care este azi.

Dacă şi tu ai aspiraţii NErezonabile, aplică în HRemotion!

“E nerezonabil să visez că pot schimba lumea om cu om.

Acum 11 ani eram în Belgia, la nişte prieteni de familie ce aveau în jur de 50 de ani.
A venit şi momentul în care Guy, un bătrânel înţelept, mă întreabă ce? mi-ar plăcea să fac cand mă voi face mare. Am concluzionat că voi fi omul care îi schimbă pe cei din jur. Peste ani s-a cristalizat şi cum? voi face asta. La sfârşitul liceului vroiam să devin psiholog.

Acum 6 ani am ajuns în Bucureşti, la Facultatea de Psihologie. Am intrat în ASPSE, unde am avut primul meu contact cu voluntariatul. M-am îndragostit instant de HR, aşadar am coordonat departamentul de HR, am fost vicepreşedintele organizaţiei, am făcut parte din echipa primei ediţii a Şcolii de Vară Cognosis, am participat la multe proiecte locale, naţionale şi internaţionale pe HR şi am intrat în contact cu o mulţime de oameni. Oameni, în viaţa cărora, am schimbat perspective, atitudini, mentalităţi şi vise.

Acum 3 ani am început şi formarea în psihoterapie. De atunci am lucrat cu tineri, copii şi cupluri, ajutându-i să-şi schimbe comportamentele distructive. Tot acum 3 ani am intrat în echipa HRemotion. Am creat de la 0 programul de coaching. 15 tineri au beneficiat de relaţii 1 la 1 cu coachi profesionişti. Acum 2 ani am creat programul de consiliere pentru autonomie în învăţare şi programul de mentorat pentru HRemotion si NewMedia School, iar programul de coaching a ajuns la a doua ediţie. În total, 80 de relaţii 1 la 1. Anul trecut, în cadrul celor 3 programe, s-au creat alte 80 de relaţii. Anul acesta, depinde doar de nevoile celor care intră in comunităţi câte astfel de relaţii vor fi create!

În fiecare zi mă bucură momentele în care programele şi experienţe de învăţare se traduc în schimbări profunde la nivel individual. Rânduri precum “Te admir pentru că ai reuşit să conturezi aceste programe care m-au ajutat şi mă vor ajuta în continuare în această călătorie a descoperirii sinelui.” sau “Nu există un alt program sau proces mai potrivit pentru mine şi pentru ceea ce eu aveam nevoie, iar pentru asta şi pentru tot sprijinul pe care mi-l acorzi vreau să-ţi mulţumesc din tot sufletelul meu.” îmi dau sentimentul reuşitei că schimb lumea om cu om.”

Povestea Silviei Purel, membru CROS

Leave a Reply