TOP Talents România revine la Bucureşti între 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel. Evenimentul TOP Talents România îşi propune să identifice şi să premieze tineri cu rezultate excepţionale şi cu motivaţie pentru dezvoltarea personală şi profesională. Aflat la cea de-a noua ediţie, proiectul se adresează studenţilor în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor.

Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro. Pe baza cunoştinţelor şi a rezultatelor în urma testelor, vor fi selectaţi cei mai buni 250 de tineri, care vor fi invitaţi să participe la Top Talents.

La eveniment, pot aplica tineri care au studiat în străinătate sau au beneficiat de expunere internaţională prin programe dedicate tinerilor, s-au implicat în acţiuni de voluntariat şi ONG-uri studenţeşti, au obţinut rezultate academice foarte bune.

Candidaţii vor participa la conferinţe pe teme de leadership şi dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interacţiune cu angajatorii, oportunităţi de carieră precum programe de internship, trainee şi management trainee. Sergiu Neguţ, CEO & board adviser specializat în creştere antreprenorială şi Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România şi Elisabeta, Country Manager Google România, sunt doi dintre speakerii pe care participanţii la TOP Talents îi vor întâlni în cadrul programului. Organizatorii promit prezenţa altor speakeri surpriză.

Persoanele care vor să se înscrie la eveniment trebuie țină cont de următoarele criterii:

  • La eveniment se pot înscrie studenți în an terminal, masteranzi sau care să aibă maximum 1 an de la absolvirea studiilor;
  • De recomandat este să aibă rezultate academice remarcabile;
  • Expunerea internaţională reprezintă un avantaj – studii, burse, experienţă profesională sau schimburi culturale;
  • Implicarea în activităţi extracurriculare şi/sau ONG-uri ajută în procesul de selecție.

De ce le recomandăm tinerilor cu potențial să aplice la TOP Talents România?

  • Interacţionează cu reprezentanţii companiilor lidere pe segmentul lor de piaţă; Anul acesta, printre companiile participante se numără: Coca-Cola HBC România, Philips, Vodafone, Arctic, EY România, Heineken, JTI şi Unilever;
  • Cu ajutorul instrumentelor Cut-e participanții își testează gratuit abilităţile cerute de unii dintre cei mai doriţi angajatori de pe piaţă: abilităţi numerice şi raţionamentul logic. În urma completării testelor, vor primi un raport personalizat care le evidenţiază punctele tari, precum şi direcţiile de dezvoltare;
  • Candidații descoperă care sunt calităţile pe care trebuie să le dezvolte şi să le exploateze un manager sau un antreprenor, importanța unor obiective setate, a networking-ului, precum şi un bun management al timpului;
  • Participanții au ocazia de a face parte din reţeaua tinerilor cu potenţial şi vor avea acces la numeroase programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile;
  • Candidații își vor dezvolta abilităţi şi competenţe alături de cei mai buni tineri din România, în fiecare pas al programului.

Accesul la Top Talents Romania este gratuit în baza contului activ de pe www.hipo.ro si al CV – ului completat minimum 50% și actualizat cu ultimele realizări. După înscriere, trebuie completat formularul Talent Pass. Primii 1000 de candidați încriși, în ordinea punctajelor obținute în urma evaluării CV – ului și a formularului de aplicare, vor primi invitația de a completa online o serie de teste psihometrice oferite de Cut-e. În urma parcurgerii testelor, cei înscriși vor primi un raport personalizat care le va arăta care sunt punctele lor forte și care sunt competențele pe care trebuie să le îmbunătățească.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 10 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din România organizat bianual în București, Timișoara), www.hipo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents România (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniile economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 1000 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data)  Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.

Leave a Reply