Dacă ești persoană fizică, atunci poți redirecționa 2% din impozitul tău pe venit către Universitatea Alternativă.

Ce este 2%?

„2%” reprezintă posibilitatea legală a salariaţilor de a redirecţiona 2% din impozitul pe care deja l-au plătit (anul trecut) unei organizaţii non-guvernamentale.  În loc să administreze statul român toţi banii pe care i-ai plătit sub formă de impozit, poţi alege o organizaţie căreia să îi încredinţezi 2% din această sumă.

De ce să îi acorzi Universității Alternative?

Pentru că avem nevoie de mai mulţi tineri capabili, puternici şi implicaţi care să abordeze problemele cu care ne confruntăm. Dacă şi tu crezi că educaţia tinerilor făcută cu pasiune şi creativitate este o investiţie cheie pentru viitor atunci te invităm să te convingi că în ultimii 5 ani am învăţat să facem asta, tot mai bine. Avem nevoie de susţinerea ta pentru ca anul acesta să putem continua cu prima universitate alternativă din România.

Ce trebuie să faci?

Daca eşti din Bucuresti:

Varianta 1: Acest formular pdf  este deja completat cu datele noastre. Tu îl printezi, îţi scrii numele, câteva date şi îl semnezi. Durează 1 minut. Apoi ne scrii să venim să-l luăm de la tine.

Varianta 2: Ne faci o vizită în Dacia 99 – la 7 minute de piaţa Romană;

Dacă locuieşti în afara Bucureştiului sau nu te poţi întâlni cu noi:

Varianta 3 –  Depui formularul completat cu datele tale la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţii până pe 25 mai 2018 sau îl poţi trimite prin poştă, pe adresa Administraţiei Finanţelor Publice.

Vrei să ne ajuţi şi mai mult? Printezi câteva formulare în plus şi îţi convingi prietenii şi apropiaţii să ne susţină şi ei. :)

Mai multe detalii despre prevederea 2% poţi găsi pe:

Ne mai poţi ajuta şi cu o idee, un gând bun, cu un feedback sau cu un like pe facebook. Contactează-ne!